YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2024 #8,161 Bugün boşum sıcaktan dışarı çıkılacak gibi değil, bende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Eyl 2024 #8,162 Ben aşırı doluyum ama yine de sana bırakmıyorum bak bende
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2024 #8,165 Bu kez aşırı odaklandım o yüzden sonucun belli olduğunu söyleyebilirim Bende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Eyl 2024 #8,166 Zamanın ne getireceği belli olmaz aniden bir işin çıkar filan bende
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Eyl 2024 #8,168 Bir de şey var seninledir ama ruhen başkasında ahaha ruhen bende kalacak çünkü çok işim var ve benimle gelmeli Bendee
Bir de şey var seninledir ama ruhen başkasında ahaha ruhen bende kalacak çünkü çok işim var ve benimle gelmeli Bendee
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Eyl 2024 #8,170 bende alimde adasim sanmasnlar sen yalnizsin burda bende (erkeklerin fendi kadinlari yendi ) miydi neydi
bende alimde adasim sanmasnlar sen yalnizsin burda bende (erkeklerin fendi kadinlari yendi ) miydi neydi