Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Arl 2021 #282 Sonra çekildim bir kenara, Seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, Kim bende ne kadar kalmış diye. - Özdemir Asaf.
Sonra çekildim bir kenara, Seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, Kim bende ne kadar kalmış diye. - Özdemir Asaf.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Arl 2021 #283 İçine atarsın da içinden atamazsın
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Arl 2021 #284 yesim434 dediki: İçine atarsın da içinden atamazsın Genişletmek için tıklayın... Söküp atılmıyor bende mi bizde mi kusur canısım
yesim434 dediki: İçine atarsın da içinden atamazsın Genişletmek için tıklayın... Söküp atılmıyor bende mi bizde mi kusur canısım
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Arl 2021 #285 İnsanlar, size kendilerini anlattıkları gibi değil, size yaşattıkları gibidirler. Kimini erken, kimini geç öğrenirsiniz ama öğrenirsiniz...
İnsanlar, size kendilerini anlattıkları gibi değil, size yaşattıkları gibidirler. Kimini erken, kimini geç öğrenirsiniz ama öğrenirsiniz...
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Arl 2021 #287 La bi s.. git, senle mi uğraşacam. ("Sen git" anlamında )
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Arl 2021 #289 — Bir gün seni değerli hissettirip, ertesi gün istenmiyormuşsun gibi hissettiren insan, senin için doğru insan değildir.
— Bir gün seni değerli hissettirip, ertesi gün istenmiyormuşsun gibi hissettiren insan, senin için doğru insan değildir.
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Ock 2022 #290 Hayat, ufacık bir çocuğun salıncağa bindiğinde söylediği söz gibidir; Salla! ...