Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 11 Mys 2022 #341 Aşĸ-ı DeruN dediki: Yalnızlığı bastırmanin adını aşk koymuşlar Genişletmek için tıklayın... Çok doğru tespit
Aşĸ-ı DeruN dediki: Yalnızlığı bastırmanin adını aşk koymuşlar Genişletmek için tıklayın... Çok doğru tespit
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Mys 2022 #342 Asi Kız dediki: Çok doğru tespit Genişletmek için tıklayın... Bazen vazgeçmeyi bileceksin
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Mys 2022 #343 Yahu evde yanıyodum sıcaktan birden büyük bir rüzgar çıktı dışarı da, Allahım ne hikmet bu başka birşey dilesem olacaktı ama geçti artık
Yahu evde yanıyodum sıcaktan birden büyük bir rüzgar çıktı dışarı da, Allahım ne hikmet bu başka birşey dilesem olacaktı ama geçti artık
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 14 Mys 2022 #344 Bir tatsızlık çıkmaz umarım
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Mys 2022 #345 Sonra döndüm dedim ki ooyyy tatlı cadı oyy ip atmamak senin neyine 32 sin sen 32 Ölmüşüm yorgunluktan kendime gelemiom ya
Sonra döndüm dedim ki ooyyy tatlı cadı oyy ip atmamak senin neyine 32 sin sen 32 Ölmüşüm yorgunluktan kendime gelemiom ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Mys 2022 #347 Yattım kalktım hala aynı şarkıya takıldım kaldım hatta aynı şarkıyı dinlerken uyuyakaldım ne olacak benim bu halim ya
Yattım kalktım hala aynı şarkıya takıldım kaldım hatta aynı şarkıyı dinlerken uyuyakaldım ne olacak benim bu halim ya
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 17 Mys 2022 #348 Gıcıksın oğlum
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Mys 2022 #349 Yarın geleceğim dedim stop. Gelebilir miyim diye dusundum stop. Gelemiyorum stop
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Mys 2022 #350 Ne ayağına taş değsin, ne kaşın çatılsın lakin isterim ki, bir fidanın filizini beklerken bile, bir gün umudunla sınanasın
Ne ayağına taş değsin, ne kaşın çatılsın lakin isterim ki, bir fidanın filizini beklerken bile, bir gün umudunla sınanasın