...
Bebek kokusu tabiri, dilimize iyice yerleşmiş bir tabirdir. Bebeklerin o mis gibi kokusu doğumdan itibaren hemen alınan, insanın içine büyük huzur veren bir kokudur. Halk arasında bebeklerin masumiyet koktuğu, o saflığın kokularına yansıdığı söylenir; hatta koku “cennet kokusu” diye tabir edilir.
...
Hastanedeki sekreter arkadaşlarımızdan biri doğum yaptı ve bir melek dünyaya getirdi.
O kadar saf, o kadar temiz ve güzel ki..
Çok küçük, kollarıma aldığımda zeytinyağı gibi parmaklarımın arasından kayıp gidecekmis sandım
Miss gibi kokuyor kiii, keşke şu bebek kokusundan bi parfüm yapsalar,
kasa kasa alıpta stoklamazsam Kübra değilim.
Dün gece nette bi yazı okudum, tıpta benim gibi olanlara Gametofobi diyolarmış.
Üşenmedim araşırdım, anlamı evlilikten korkmak.
Evlilik ve annelikle ilgili düşüncelerimi yakın çevrem iyi bilir, çok kati ve konuya oldukça uzak fikirlerim var.
Kendimi asla evli mutlu çocuklu olarak düşünemiyorum.
Evlilik düşüncesi benim ilişkilerimde kaçıp gitmem için yeterli bi sebep.
Korkuyorum, içim daralıyor evlilik kelimesini duyunca..
Bunu benim gibi hissetmeyen birine anlatmam çok zor, ama anlayacağınızı umuyorum.
Hani insanın sevmediği ot burnunun dibinde biter misali, her çıktığım çocukta 'biz evlensek mi acaba iyi anlaşıyoruz' larla geliyo bana..
Kendimi ifade de edemiyorum, kasılıp kalıyorum.
Hani bi fotograf çekiliyorsunuzdur ve herkes peyyyniiiiiiirrrr diyorken arkadasınız deklanşöre bi türlü basmazda, sizde pozu bozmamak adına kıpırdamadan kalırsınız ya, hah işte tam olarak öyle.
Nasıl? Canlandı mı kafanızda biraz?
Bak evlenmek diyince gene bana geldiler, konuyu değiştirip günümün bir diğer olayından bahsedeyim sizlere..
Bugün bana çiçek geldi
Bi beyden çiçek almayalı uzun zaman olmuştu.
Aslında tam olarak neden çiçek gönderdiğini anlamadım ama..
Teşekkür ederim ne diyim, sağolsun.
Gönderdiği papatyaların hepsiyle seviyor sevmiyor yapcam.
İnşallah seviyo çıkar..
Yani gelecekteki sevgilim sevsin bence beni.
Çok ilgilenmesin ama ilgisizde bırakmasın.
Romantik olmasın ama odunda olmasın.
Mıç mıç davranmasın ama buz kütlesi de olmasın.
Yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı versin
(CemYılmazKalp.)
Öhööömm neyse bu kadar yeter.
Siiii yuuuuu.
Not: Ayy hadi çiçeğimi göstereyim sizlere, 40 yılda bi çiçek alıyoz azcık havasını atalım.
Acaba gül gönderse daha mı iyi olurdu?
Yapraklarından reçel yapar kahvaltıda yerdik.