N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #13 mavigece dediki: merhabaaa...hoşgeldin...seni gördüğüme çok sevindimmm Genişletmek için tıklayın... Merhabaa bende seniii.. Teşekkür ederim davetin için..
mavigece dediki: merhabaaa...hoşgeldin...seni gördüğüme çok sevindimmm Genişletmek için tıklayın... Merhabaa bende seniii.. Teşekkür ederim davetin için..
N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #14 YeNi_ÇeRi dediki: Hoşgeldin En Yeni Üye.. Genişletmek için tıklayın... Tşk ederim,hoşbuldumm
N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #15 Safir dediki: Hoşgelmişsin Nefertiti.. Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum,Safir arkadaşım..
N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #16 çılgınım_www dediki: aboooww sadece Hazirana mı hosbuldum dersin hani bize Genişletmek için tıklayın... Sırayla geliyordum ama,panik oldum şimdi
çılgınım_www dediki: aboooww sadece Hazirana mı hosbuldum dersin hani bize Genişletmek için tıklayın... Sırayla geliyordum ama,panik oldum şimdi
N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #17 KıRMıZı dediki: Hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıklayın... MerhabaHoşbuldum.
N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #18 LoSt_LoVe dediki: Hoşgeldiniz en yeni üye Genişletmek için tıklayın... MerhabaHoşbuldum...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Mrt 2009 #19 oldu şimdi tamamm amaa tek tek ugrasmakk yerine hoşbuldum desendee yeterliydi bizim için saol..
N Nefertiti Üye 9 Mrt 2009 #20 sorumsuz dediki: hg sefalar getirdiniz bize ne getirdiniz Genişletmek için tıklayın... MerhabaHoşbuldummm. İstanbul dan selam,sevgi ve dostluğumu getirdim.
sorumsuz dediki: hg sefalar getirdiniz bize ne getirdiniz Genişletmek için tıklayın... MerhabaHoşbuldummm. İstanbul dan selam,sevgi ve dostluğumu getirdim.