arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ags 2013 #11 ince beli bardak dışında bir bardak,fincan,kupada çay içmem.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ags 2013 #12 Su bardağında Türk Kahvesi içip fal kapatmışlığım bile var Öğrenci evlerinde oluyor böyle şeyler, fazlasını aramamak lazım
Su bardağında Türk Kahvesi içip fal kapatmışlığım bile var Öğrenci evlerinde oluyor böyle şeyler, fazlasını aramamak lazım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 18 Ags 2013 #13 _nehir_ dediki: Su bardağında Türk Kahvesi içip fal kapatmışlığım bile var Öğrenci evlerinde oluyor böyle şeyler, fazlasını aramamak lazım Genişletmek için tıklayın... su bardağı değil ama fincanda(kahve fincanı haricinde) benimde Türk kahvesi içmişliğim var
_nehir_ dediki: Su bardağında Türk Kahvesi içip fal kapatmışlığım bile var Öğrenci evlerinde oluyor böyle şeyler, fazlasını aramamak lazım Genişletmek için tıklayın... su bardağı değil ama fincanda(kahve fincanı haricinde) benimde Türk kahvesi içmişliğim var
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ags 2013 #14 kuzenim hep su bardağıyla içer.. koca adam oldu hala aynı.. küçükken ayrıcalık sayardım su bardağıyla çay içmeyi bu yüzden.. en büyüğümüz oydu ona özgü sanardım.. su bardağıyla içmek için izin alır önüme koyardım onla hava atardım..
kuzenim hep su bardağıyla içer.. koca adam oldu hala aynı.. küçükken ayrıcalık sayardım su bardağıyla çay içmeyi bu yüzden.. en büyüğümüz oydu ona özgü sanardım.. su bardağıyla içmek için izin alır önüme koyardım onla hava atardım..