sherry V.I.P V.I.P 21 Hzr 2008 #11 Yok ya Wien burda değişmez avatarım. İlk geldiğimden beri bu var hiç değişmedi Ama bunlardan birini msnimde kullanıyorum artık
Yok ya Wien burda değişmez avatarım. İlk geldiğimden beri bu var hiç değişmedi Ama bunlardan birini msnimde kullanıyorum artık
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #12 wien06 dediki: Aliyorum demekle olmaz. Hemen avatarini degistirmen lazim Sherry artik seninde avatarinda bir degisiklik yapmanin zamani geldi. Tesekkürler kelebek hepside cok güzeller ama bana uygununu bulamadim Genişletmek için tıklayın... wien valla erkeklere göre pek bişey yok açıkçası ama eklemeye devam edicem muhakkak bulursun sen de bişiler
wien06 dediki: Aliyorum demekle olmaz. Hemen avatarini degistirmen lazim Sherry artik seninde avatarinda bir degisiklik yapmanin zamani geldi. Tesekkürler kelebek hepside cok güzeller ama bana uygununu bulamadim Genişletmek için tıklayın... wien valla erkeklere göre pek bişey yok açıkçası ama eklemeye devam edicem muhakkak bulursun sen de bişiler