merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Mys 2012 #31 RUZG4R dediki: evet var merakettim ben bir çok sitede denk gelmiştim Türkçe dublajlısına ama içeriğine bakmadım tabi Genişletmek için tıklayın... Ben baktım da türkçe alt yazılı. Okumaktan filmi izleyemiyorum. gerçi durdurarak izliyorum ama tadı olmuyo. Alışmam lazım galiba
RUZG4R dediki: evet var merakettim ben bir çok sitede denk gelmiştim Türkçe dublajlısına ama içeriğine bakmadım tabi Genişletmek için tıklayın... Ben baktım da türkçe alt yazılı. Okumaktan filmi izleyemiyorum. gerçi durdurarak izliyorum ama tadı olmuyo. Alışmam lazım galiba
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Mys 2012 #32 RUZG4R dediki: İtiraf et yakışıyor .. Genişletmek için tıklayın... konuyu çarpıtma biz diziden bahsediyorduk
RUZG4R dediki: İtiraf et yakışıyor .. Genişletmek için tıklayın... konuyu çarpıtma biz diziden bahsediyorduk
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Mys 2012 #34 sitem dediki: konuyu çarpıtma biz diziden bahsediyorduk Genişletmek için tıklayın... evet bende diziden bahsediyorum zaten
sitem dediki: konuyu çarpıtma biz diziden bahsediyorduk Genişletmek için tıklayın... evet bende diziden bahsediyorum zaten