buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Şbt 2019 #41 Düş dediki: suraya da kafasi karisik,dogru kararlar vermek icin cabalayan bir hatun cizelim. ama guzel cizelim lutfen Genişletmek için tıklayın... bu şey değil mi ya manganın şarkısı?
Düş dediki: suraya da kafasi karisik,dogru kararlar vermek icin cabalayan bir hatun cizelim. ama guzel cizelim lutfen Genişletmek için tıklayın... bu şey değil mi ya manganın şarkısı?
Düş Özel Üye Özel üye 25 Şbt 2019 #42 buhurdan dediki: bu şey değil mi ya manganın şarkısı? Genişletmek için tıklayın... bir kadin cizeceksin?
buhurdan dediki: bu şey değil mi ya manganın şarkısı? Genişletmek için tıklayın... bir kadin cizeceksin?
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Şbt 2019 #44 Düş dediki: bir kadin cizeceksin? Genişletmek için tıklayın... bravo bir bilişte bildin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ksm 2020 #47 KaderKatibi dediki: Şuraya tayinimin çıktığı deniz kenarı şirin bir yer çizeyim Genişletmek için tıklayın... 7 ay sonra istediğim gibi olmuş ve o resmi çizdim ?
KaderKatibi dediki: Şuraya tayinimin çıktığı deniz kenarı şirin bir yer çizeyim Genişletmek için tıklayın... 7 ay sonra istediğim gibi olmuş ve o resmi çizdim ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Arl 2020 #48 Şuraya herkesin kardeşçe yaşadığı sağcı ,solcu ,Atatürkçü ,müslüman ,zenci ,beyaz ,yabancı ayrımı yapılmayan bir dünya çizelim
Şuraya herkesin kardeşçe yaşadığı sağcı ,solcu ,Atatürkçü ,müslüman ,zenci ,beyaz ,yabancı ayrımı yapılmayan bir dünya çizelim
Artemis Özel Üye Özel üye 1 Arl 2020 #50 Bende şuraya çookk mutlu olduğum zamanların resmini çizmek istiyorum