Tam şu an ne yapmak isterdim ?

Ayyy böylelerini gördükçe paralel evrende yaşama isteğim artıyor :-)

ben onların gerçekte öyle düşünmediklerini çok iyi biliyorum :D hepsi yılbaşı planı yapmıştır kaç gün önceden eminim :D

hiç kutlamam,yılbaşı,doğum günü falan ben lakin eleştirmem de,bana ne,kim neyi isterse sevsin. o sözde dinci takılanların beynini,kalbini biliyorum ben :D twitterda bol bol laf atıyorum,tık yok garibanlarda :D rarada hocaları gelip yazıyor spamlayın bu ermeni dölünü diyor benim için :D eşimin adresi Allahtan :D

ben onların gerçekte öyle düşünmediklerini çok iyi biliyorum :D hepsi yılbaşı planı yapmıştır kaç gün önceden eminim :D

hiç kutlamam,yılbaşı,doğum günü falan ben lakin eleştirmem de,bana ne,kim neyi isterse sevsin. o sözde dinci takılanların beynini,kalbini biliyorum ben :D twitterda bol bol laf atıyorum,tık yok garibanlarda :D rarada hocaları gelip yazıyor spamlayın bu ermeni dölünü diyor benim için :D eşimin adresi Allahtan :D

Hahaa o spamcı tipler de ayrı bir cins zaten yaa
İnsanların işi gücü yok herhalde

Hahaa o spamcı tipler de ayrı bir cins zaten yaa
İnsanların işi gücü yok herhalde

benle baş edemiyorlar,tabi erkek benle :D küfürleşenler,spamlayanlar Allahım diyorum bu dünya da böyle insanların varlığına inanamıyorum,nasıl bir nesildir,ya da nete kapılıp yazıyorlar anlam veremiyorum :( eşimin takimçi sayısını 66. binlerin üstüne çıkardım 1 haftadır falan girmiyorum,şifresini değiştirdi :( bir siyasetçiyle davalık olduk :D bişey çıkmaz dediysemde yasakladı :(

Geri