GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2021 #11 KaderKatibi dediki: Marketlerde yok başka yeri bilmem. Şey burası fizan ? Genişletmek için tıklayın... Fizana gelen kargo varsa yolliyayim hemen ??
KaderKatibi dediki: Marketlerde yok başka yeri bilmem. Şey burası fizan ? Genişletmek için tıklayın... Fizana gelen kargo varsa yolliyayim hemen ??
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2021 #13 AybüKe dediki: Şunun şurasında diyet yapıyorum sizin yaptığınıza bakın??? Genişletmek için tıklayın... Ah bir gun buraya keske yolun dusse de bizim patilalardan yapsam sana valla diyet miyet dinlemezsin ?
AybüKe dediki: Şunun şurasında diyet yapıyorum sizin yaptığınıza bakın??? Genişletmek için tıklayın... Ah bir gun buraya keske yolun dusse de bizim patilalardan yapsam sana valla diyet miyet dinlemezsin ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2021 #14 Ay canım ya nerde o günler ?gönüller bir olsun???hiç diyetten bahsetme zaten aram pek iyi değil bu ara onunla?
Ay canım ya nerde o günler ?gönüller bir olsun???hiç diyetten bahsetme zaten aram pek iyi değil bu ara onunla?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2021 #15 AybüKe dediki: Ay canım ya nerde o günler ?gönüller bir olsun???hiç diyetten bahsetme zaten aram pek iyi değil bu ara onunla? Genişletmek için tıklayın... Bi sure sonra bikiliyor zaten hep diyet hep diyet nereye kadar amaan yiyende ölüyor yemiyende ahaha ??
AybüKe dediki: Ay canım ya nerde o günler ?gönüller bir olsun???hiç diyetten bahsetme zaten aram pek iyi değil bu ara onunla? Genişletmek için tıklayın... Bi sure sonra bikiliyor zaten hep diyet hep diyet nereye kadar amaan yiyende ölüyor yemiyende ahaha ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2021 #16 Yedik mi de kiloları alıyoruz canım benim ☺sonra üstümüze bir şey olmuyor?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2021 #17 AybüKe dediki: Yedik mi de kiloları alıyoruz canım benim ☺sonra üstümüze bir şey olmuyor? Genişletmek için tıklayın... Evet ya o isin birde o kismi var bazen of gunu yapmak lazim canimm ? Ben of haftasi ilan ettim bu haftayi ??
AybüKe dediki: Yedik mi de kiloları alıyoruz canım benim ☺sonra üstümüze bir şey olmuyor? Genişletmek için tıklayın... Evet ya o isin birde o kismi var bazen of gunu yapmak lazim canimm ? Ben of haftasi ilan ettim bu haftayi ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Ock 2021 #19 ) köye gidin köye orda hersey kendi imalat ohh mis gibi tere yagi yagla ye arasinada köy peyniri offfff yemede yaninda yat
) köye gidin köye orda hersey kendi imalat ohh mis gibi tere yagi yagla ye arasinada köy peyniri offfff yemede yaninda yat
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2021 #20 yesim434 dediki: ) köye gidin köye orda hersey kendi imalat ohh mis gibi tere yagi yagla ye arasinada köy peyniri offfff yemede yaninda yat Genişletmek için tıklayın... Sen bari yapma yeşim ya☺
yesim434 dediki: ) köye gidin köye orda hersey kendi imalat ohh mis gibi tere yagi yagla ye arasinada köy peyniri offfff yemede yaninda yat Genişletmek için tıklayın... Sen bari yapma yeşim ya☺