sinovax Katılımcı 16 Ags 2012 #61 arz-ı hal dediki: alo sen kimsiniz den alıntı bu cümle Genişletmek için tıklayın... iyi işte alıntı olduğunu belirtmiş oldun bağyan Neyse şimdi uyarı gelicek yav daha fazla muhabbet etmeyelim burdan
arz-ı hal dediki: alo sen kimsiniz den alıntı bu cümle Genişletmek için tıklayın... iyi işte alıntı olduğunu belirtmiş oldun bağyan Neyse şimdi uyarı gelicek yav daha fazla muhabbet etmeyelim burdan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ags 2012 #62 sinovax dediki: neden sen benim nickimi beğenmedniz mi Genişletmek için tıklayın... beğenmediğimi söylemedim ki gerçi beğendiğimide söylemedim ama neyse öyle işte arz-ı hal dediki: alo sen kimsiniz den alıntı bu cümle Genişletmek için tıklayın... oyyyyyy aşkuuumm buradamıydın sen çiçeemmm
sinovax dediki: neden sen benim nickimi beğenmedniz mi Genişletmek için tıklayın... beğenmediğimi söylemedim ki gerçi beğendiğimide söylemedim ama neyse öyle işte arz-ı hal dediki: alo sen kimsiniz den alıntı bu cümle Genişletmek için tıklayın... oyyyyyy aşkuuumm buradamıydın sen çiçeemmm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ags 2012 #63 sitem* dediki: oyyyyyy aşkuuumm buradamıydın sen çiçeemmm Genişletmek için tıklayın... burdayım aşkumm hoşgeldin sefalar getirdin
sitem* dediki: oyyyyyy aşkuuumm buradamıydın sen çiçeemmm Genişletmek için tıklayın... burdayım aşkumm hoşgeldin sefalar getirdin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ags 2012 #64 arz-ı hal dediki: burdayım aşkumm hoşgeldin sefalar getirdin Genişletmek için tıklayın... hoşgördümm tadluumm seni gördüm daha bi hoş oldum
arz-ı hal dediki: burdayım aşkumm hoşgeldin sefalar getirdin Genişletmek için tıklayın... hoşgördümm tadluumm seni gördüm daha bi hoş oldum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ags 2012 #65 sitem* dediki: hoşgördümm tadluumm seni gördüm daha bi hoş oldum Genişletmek için tıklayın... aynen aşkummm
sitem* dediki: hoşgördümm tadluumm seni gördüm daha bi hoş oldum Genişletmek için tıklayın... aynen aşkummm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ags 2012 #66 arz-ı hal dediki: aynen aşkummm Genişletmek için tıklayın... aynen olcek tabi hele bi olmasın
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ags 2012 #67 sitem* dediki: aynen olcek tabi hele bi olmasın Genişletmek için tıklayın... heç olmaz olur mu aşkumm
sitem* dediki: aynen olcek tabi hele bi olmasın Genişletmek için tıklayın... heç olmaz olur mu aşkumm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ags 2012 #68 arz-ı hal dediki: heç olmaz olur mu aşkumm Genişletmek için tıklayın... konuyu sabote etmede oldukça katkım oldu artık buradan çıkabilirim
arz-ı hal dediki: heç olmaz olur mu aşkumm Genişletmek için tıklayın... konuyu sabote etmede oldukça katkım oldu artık buradan çıkabilirim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Ags 2012 #69 @sinovax konunun 14 sayfaya geldiğini görünce artık tanınmayan üye değilsin Bence artık gayet iyi tanınıyor gibisin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@sinovax konunun 14 sayfaya geldiğini görünce artık tanınmayan üye değilsin Bence artık gayet iyi tanınıyor gibisin