GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Nsn 2021 #21 YoRuMSuZ dediki: Ya sizin oralarda Ataşehir diye bir yer mi var? Genişletmek için tıklayın... Elbeette ne sandın ??
YoRuMSuZ dediki: Ya sizin oralarda Ataşehir diye bir yer mi var? Genişletmek için tıklayın... Elbeette ne sandın ??
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Nsn 2021 #22 KaderKatibi dediki: Git selamımı söyle yemeğini yeki tanıyasın hemşerimin ablası ? Genişletmek için tıklayın... Ayyy bak giderim senin ismini veririm senin borç filan yok dimi orda bide senin eski hesapları bana ödetme ?
KaderKatibi dediki: Git selamımı söyle yemeğini yeki tanıyasın hemşerimin ablası ? Genişletmek için tıklayın... Ayyy bak giderim senin ismini veririm senin borç filan yok dimi orda bide senin eski hesapları bana ödetme ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Nsn 2021 #23 KuMRu dediki: Ayyy bak giderim senin ismini veririm senin borç filan yok dimi orda bide senin eski hesapları bana ödetme ? Genişletmek için tıklayın... Deli ya ?????
KuMRu dediki: Ayyy bak giderim senin ismini veririm senin borç filan yok dimi orda bide senin eski hesapları bana ödetme ? Genişletmek için tıklayın... Deli ya ?????
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #24 KuMRu dediki: Ayyy bak giderim senin ismini veririm senin borç filan yok dimi orda bide senin eski hesapları bana ödetme ? Genişletmek için tıklayın... Yok yok için rahat olsun ye iç para almazlar ?
KuMRu dediki: Ayyy bak giderim senin ismini veririm senin borç filan yok dimi orda bide senin eski hesapları bana ödetme ? Genişletmek için tıklayın... Yok yok için rahat olsun ye iç para almazlar ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Nsn 2021 #25 Yahu bizim meşhur ciğerci Cumamız var kim kamil ustaya gider korktum gitmiyorum ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Nsn 2021 #26 KuMRu dediki: Yahu bizim meşhur ciğerci Cumamız var kim kamil ustaya gider korktum gitmiyorum ? Genişletmek için tıklayın... Valla orası da harika yapıyor birde ye ye bitmiyor bı ara seni götürürüm ??
KuMRu dediki: Yahu bizim meşhur ciğerci Cumamız var kim kamil ustaya gider korktum gitmiyorum ? Genişletmek için tıklayın... Valla orası da harika yapıyor birde ye ye bitmiyor bı ara seni götürürüm ??
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Nsn 2021 #27 GüLüCüKツ dediki: Valla orası da harika yapıyor birde ye ye bitmiyor bı ara seni götürürüm ?? Genişletmek için tıklayın... Valla mı canım çekti yazık bana kıyamam kendime canım kendim ?
GüLüCüKツ dediki: Valla orası da harika yapıyor birde ye ye bitmiyor bı ara seni götürürüm ?? Genişletmek için tıklayın... Valla mı canım çekti yazık bana kıyamam kendime canım kendim ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Nsn 2021 #28 KaderKatibi dediki: Yok yok için rahat olsun ye iç para almazlar ? Genişletmek için tıklayın... Valla mı
KaderKatibi dediki: Yok yok için rahat olsun ye iç para almazlar ? Genişletmek için tıklayın... Valla mı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #29 KuMRu dediki: Valla mı Genişletmek için tıklayın... Yahu Valla billa ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Nsn 2021 #30 bu düpe düz haksizlik arkdas siz sagda solda gidip bol soganli ciger yiyeceksinizz bizde burda hayel mi edecegiz ya yok arkadas yok gun ayarliyoruz anca beraber kanca beraber
bu düpe düz haksizlik arkdas siz sagda solda gidip bol soganli ciger yiyeceksinizz bizde burda hayel mi edecegiz ya yok arkadas yok gun ayarliyoruz anca beraber kanca beraber