r0se Forum Onuru Özel üye 16 Mys 2019 #11 Tebessüm'e En sevdiğin kitap yazarı kimdir? diye sordum. Cevabı ne olmuştur?
EsRaRenGiz . Özel üye 16 Mys 2019 #12 Escarfe dediki: Tebessüm'e En sevdiğin kitap yazarı kimdir? diye sordum. Cevabı ne olmuştur? Genişletmek için tıklayın... Yazar yabancı mı?
Escarfe dediki: Tebessüm'e En sevdiğin kitap yazarı kimdir? diye sordum. Cevabı ne olmuştur? Genişletmek için tıklayın... Yazar yabancı mı?
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Mys 2019 #14 EsRaRenGiz dediki: Yazar yabancı mı? Genişletmek için tıklayın... Bu konu hakkında bişey diyemem İpucu istersen anca o şekilde iletebilirim. Yarışma da soru sormak yok. Sadece cevaplar Yanlış Cevaplar Gülten Dayıoğlu
EsRaRenGiz dediki: Yazar yabancı mı? Genişletmek için tıklayın... Bu konu hakkında bişey diyemem İpucu istersen anca o şekilde iletebilirim. Yarışma da soru sormak yok. Sadece cevaplar Yanlış Cevaplar Gülten Dayıoğlu
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Mys 2019 #17 Yanlış Cevaplar Gülten Dayıoğlu Alişan kapaklıkaya Orhan VELİ
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Mys 2019 #19 Yanlış Cevaplar Gülten Dayıoğlu Alişan kapaklıkaya Orhan VELİ Sabahattin Ali siz sıralayın ben bi dumanlanayım bu iş uzucak anlaşılan
Yanlış Cevaplar Gülten Dayıoğlu Alişan kapaklıkaya Orhan VELİ Sabahattin Ali siz sıralayın ben bi dumanlanayım bu iş uzucak anlaşılan
EsRaRenGiz . Özel üye 16 Mys 2019 #20 Nazım Hikmet Ran bu böyle gider yalnız hakkında ne biliyorsundan çok tahmin oyununa döndü