r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #71 Yanlış Cevaplar Albert Einstein Stephen Hawking Nikola Tesla Isaac Newto İbn-i Sina Aziz Sancar
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #74 Yanlış Cevaplar Albert Einstein Stephen Hawking Nikola Tesla Isaac Newto İbn-i Sina Aziz Sancar Fârâbî Alexander Graham Bell İp ucu isteyen yok mu
Yanlış Cevaplar Albert Einstein Stephen Hawking Nikola Tesla Isaac Newto İbn-i Sina Aziz Sancar Fârâbî Alexander Graham Bell İp ucu isteyen yok mu
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #77 Çağlayağmur dediki: ipucu Genişletmek için tıklayın... Kalan 1 hak nazenin dediki: İpucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... kalan : 2 hak Verildi bilin bakalım
Çağlayağmur dediki: ipucu Genişletmek için tıklayın... Kalan 1 hak nazenin dediki: İpucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... kalan : 2 hak Verildi bilin bakalım
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #79 Çağlayağmur dediki: Marie Curie Genişletmek için tıklayın... Tebrikleeeer ♥
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2019 #80 Tebessüm'e İnsanlara neyi öğretmek isterdin? diye sordum. Çokzel bir cevap verdi acaba nedir?