Ethan Aktif 16 Eyl 2017 #72 Ben pek URL nasıl verilir, bilmediğimden şuraya şöyle güzel bir şey koyamıyorum. Geldiğim yerde yerleşik bir resim paylaşma mekanizması vardı.
Ben pek URL nasıl verilir, bilmediğimden şuraya şöyle güzel bir şey koyamıyorum. Geldiğim yerde yerleşik bir resim paylaşma mekanizması vardı.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2017 #73 Ben de bazen ekleyecek güzel birşey bulamıyorum, o zamanlarda kendi içimden gelenleri yazıyorum tavsiye edebilirim
Ben de bazen ekleyecek güzel birşey bulamıyorum, o zamanlarda kendi içimden gelenleri yazıyorum tavsiye edebilirim
Ethan Aktif 16 Eyl 2017 #74 Olabilir. Yeşil pencerenden bir gül at bana, Işıklarla dolsun kalbimin içi. Geldim işte mevsim gibi kapına Gözlerimde bulut, saçlarımda çiğ.
Olabilir. Yeşil pencerenden bir gül at bana, Işıklarla dolsun kalbimin içi. Geldim işte mevsim gibi kapına Gözlerimde bulut, saçlarımda çiğ.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2017 #75 ahhaha bak ne güzel işte alternatifler her zaman işe yarar
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 16 Eyl 2017 #79 haha yok yahu eğlenmek için yazdığını düşündüm, tabi ki fıkra olarak algılamadım. Yani laf olsun diye
haha yok yahu eğlenmek için yazdığını düşündüm, tabi ki fıkra olarak algılamadım. Yani laf olsun diye