Türkiye'nin En Çok Şike Yapan Takımları

Galatasaray in hakeme parayla satın aldığını ispat edin ben Galatasaray i bırakacağım her maçta var böyle kararlar
Adana demir sporun penaltısını vermediler Fenerbahçe maçında neden sahadan cekilmediler hiç sordunmu penaltı olsamac belki 1:1 bitecek
Abi hakem zaten Galatasaray dan tarafaydı penaltı değil di o gören anlar yani tarafsız maç yapmadılar kesinlikle

Gördüm ki söylüyorum hak yemem onlar hak yiyor ben değil Adana Demirspor maçında hak yediler ve adamlar hakkını yedirmedi ve geri çekildiler helal olsun
Bu gözle bakarsanız içeriğindeki öfke dinmez
İşte bu oyuna geldiginizi görmüyorsunuz özellikle Galatasaray maçında yaptılar Fenerbahçe maçında neden yapmadılar diyorum hakları yendi penaltıları verilmedi

Abi hakem zaten Galatasaray dan tarafaydı penaltı değil di o gören anlar yani tarafsız maç yapmadılar kesinlikle
Tabiki penaltı değildi 50 tane pozisyon sayarım Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş a verilen penaltilarin beleşten olduğunu
Bizde istemiyoruz Galatasaray in ihtiyacı yok ama Fenerbahçe penaltı sız maç kazanmıyor

Tarafsız bir maç yapan tek takım var o da Beşiktaş🤍 🖤hakkıyla aller
Evet herkes hakkıyla alıyor hakem Hatalari her yerde oluyor Anadolu takımlarında bile
Genellikle Anadolu takımlarının hakkı yeniyor
Ama dediğim gibi herkes illa 3 büyükleri birinin taraftarı
Ben doğru dürüst bir futbol taraftarıyım kime haksızlık yapılıyorsa ona karşıyım ama ortalığı karıştırıp algı yaratan acun var maalesef bu adama herkeste inanıyor
Sonuçta hepimiz birtaraftariz spor dostluk kardeşlik tir abartmaya gerek yok hepimiz sporu seviyoruz

Mesajınızı yazın...
Geri