KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2013 #1 Yeni bir nesne ile iþte geldim burdayým.. Ödül.. 10.000,00
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2013 #11 Çok yer kaplamaz..bi kaç farklı şekli var..çok rahat taşıyabilirsin.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2013 #13 xsRcnx dediki: tesbih desem Genişletmek için tıklayın... teşbih de değil maalesef.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ekm 2013 #15 xsRcnx dediki: Tahminen gramı ne kadar çok mu ufak Genişletmek için tıklayın... Cok minik degil cok buyukte degil..gram olarK tahmin yapmiyorum.. Upvote 0 Downvote
xsRcnx dediki: Tahminen gramı ne kadar çok mu ufak Genişletmek için tıklayın... Cok minik degil cok buyukte degil..gram olarK tahmin yapmiyorum..
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 3 Ekm 2013 #16 1-) Ne Tür Özelliği Vardır ? 2-) Evde Nasıl Kullanırız ? ? Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2013 #17 JosTeR dediki: 1-) Ne Tür Özelliği Vardır ? 2-) Evde Nasıl Kullanırız ? ? Genişletmek için tıklayın... Biseyi kirmak icin kullaniriz...kirmaya yarar... Direk cevabi soyletebilecek sorular bunlar... Upvote 0 Downvote
JosTeR dediki: 1-) Ne Tür Özelliği Vardır ? 2-) Evde Nasıl Kullanırız ? ? Genişletmek için tıklayın... Biseyi kirmak icin kullaniriz...kirmaya yarar... Direk cevabi soyletebilecek sorular bunlar...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ekm 2013 #19 MeRciMeK dediki: Çekiç ? Genişletmek için tıklayın... Degil.. Upvote 0 Downvote