Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Ksm 2020 #31 YoRuMSuZ dediki: Kararsızlar lütfen dokunma Genişletmek için tıklayın... O zaman senden başlasak karar değişikliğine nasıl olur acaba hocam
YoRuMSuZ dediki: Kararsızlar lütfen dokunma Genişletmek için tıklayın... O zaman senden başlasak karar değişikliğine nasıl olur acaba hocam
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Ksm 2020 #33 YoRuMSuZ dediki: Yok yok benden olmaz Genişletmek için tıklayın... Ama olmadı ki hocam bu forumda ki en etkili insanı kendi saflarımıza çekmek bence çok iyi fikir gibi geliyor bana
YoRuMSuZ dediki: Yok yok benden olmaz Genişletmek için tıklayın... Ama olmadı ki hocam bu forumda ki en etkili insanı kendi saflarımıza çekmek bence çok iyi fikir gibi geliyor bana
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Ksm 2020 #34 TeBeSSüm dediki: Bende beşiktaşliyim ? Genişletmek için tıklayın... Seni boşa sevmiyorum her konu da birbirimizi cekiyoz ?
TeBeSSüm dediki: Bende beşiktaşliyim ? Genişletmek için tıklayın... Seni boşa sevmiyorum her konu da birbirimizi cekiyoz ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Ksm 2020 #36 En buyük cimbom ))) baskada yok tanimam ben aslan bir kükredimi karsisinda kanarya kartal kalmaz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Ksm 2020 #37 yesim434 dediki: En buyük cimbom ))) baskada yok tanimam ben aslan bir kükredimi karsisinda kanarya kartal kalmaz Genişletmek için tıklayın... Allah var bilmezmiyim ?
yesim434 dediki: En buyük cimbom ))) baskada yok tanimam ben aslan bir kükredimi karsisinda kanarya kartal kalmaz Genişletmek için tıklayın... Allah var bilmezmiyim ?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Ksm 2020 #38 yesim434 dediki: En buyük cimbom ))) baskada yok tanimam ben aslan bir kükredimi karsisinda kanarya kartal kalmaz Genişletmek için tıklayın... Sen hiç gözlerinde korku olan kartal gördün mü hocam
yesim434 dediki: En buyük cimbom ))) baskada yok tanimam ben aslan bir kükredimi karsisinda kanarya kartal kalmaz Genişletmek için tıklayın... Sen hiç gözlerinde korku olan kartal gördün mü hocam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Ksm 2020 #39 Kartallar hep yüksekten ucar korkusuzdur yüksekte uctugu icin ) ama asagi pek inemez aslanin kükremesinden korktugu icin )
Kartallar hep yüksekten ucar korkusuzdur yüksekte uctugu icin ) ama asagi pek inemez aslanin kükremesinden korktugu icin )
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Ksm 2020 #40 yesim434 dediki: Kartallar hep yüksekten ucar korkusuzdur yüksekte uctugu icin ) ama asagi pek inemez aslanin kükremesinden korktugu icin ) Genişletmek için tıklayın... Haklısın sadece avlanmak için aşağıya iner Bilmem anlatabildim mi
yesim434 dediki: Kartallar hep yüksekten ucar korkusuzdur yüksekte uctugu icin ) ama asagi pek inemez aslanin kükremesinden korktugu icin ) Genişletmek için tıklayın... Haklısın sadece avlanmak için aşağıya iner Bilmem anlatabildim mi