Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #1 Kambersiz düğün olmazz bende bi konu açayım dedim Bilene 2000 Soruları Alayım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #3 ben daha bütçemi yeni toparlıyorumm gelirim yükselince meblağ yükselir sonra ne tuttuğumu söylermiyim Upvote 0 Downvote
ben daha bütçemi yeni toparlıyorumm gelirim yükselince meblağ yükselir sonra ne tuttuğumu söylermiyim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Arl 2009 #4 neyse başlım sorulara 1- KUllanım alanı neresidir..en çok nerede kullanılır Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #5 Her yerde kullanılır Evde okulda dışarıda vs... Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #8 genelde bayanlar kullanır ama erkeklerin işinede yarar belli bi şekli varr her renkte olanıda mevcuttur Upvote 0 Downvote
genelde bayanlar kullanır ama erkeklerin işinede yarar belli bi şekli varr her renkte olanıda mevcuttur
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Arl 2009 #9 bi tahminim var ama beklicem biraz... içine birşey konurmu Upvote 0 Downvote