Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #1 Kambersiz düğün olmazz bende bi konu açayım dedim Bilene 2000 Soruları Alayım
jeriko Özel Üye Özel üye 16 Arl 2009 #21 ZeyNoO dediki: şekli uzuncadır yapımında kullanılan malzeme cvba yönelik birşey olur söyleyemem Genişletmek için tıklayın... Cevaba yönelik olmaz.Bu tip sorular sorulabilir.Mesela plastikten, demirden, tahtadan gibi ipuçları verilebilir. Upvote 0 Downvote
ZeyNoO dediki: şekli uzuncadır yapımında kullanılan malzeme cvba yönelik birşey olur söyleyemem Genişletmek için tıklayın... Cevaba yönelik olmaz.Bu tip sorular sorulabilir.Mesela plastikten, demirden, tahtadan gibi ipuçları verilebilir.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Arl 2009 #22 öyleyse tmm büyük bi üpucu verim uzuncadır ve isteğe göre kısaltılıp boyutlandırılır Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Arl 2009 #25 hmmtahmine göre parada ödülde kısıtlama yokmu.... zorunlu bir ihtiyaçmıdır..isteğe baglımıdır kullanımı Upvote 0 Downvote
hmmtahmine göre parada ödülde kısıtlama yokmu.... zorunlu bir ihtiyaçmıdır..isteğe baglımıdır kullanımı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Arl 2009 #26 kısıtlama yok ödül ztn az zorunlu bi ihtiyaç değil ama güzel görünüm açısından kullanılır bazen bazende bazı ihtiyaçlar için yardımcı bişidir Upvote 0 Downvote
kısıtlama yok ödül ztn az zorunlu bi ihtiyaç değil ama güzel görünüm açısından kullanılır bazen bazende bazı ihtiyaçlar için yardımcı bişidir
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Arl 2009 #27 hangi ihtiyacalar için yardımcıdır Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Arl 2009 #29 ne alaka bilmiyorum ama aklıma eldiven geldi... doğru olma ihtimali nedir? Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Arl 2009 #30 süsleme aracı dedim ince uzunn istenilen boyuta göre kestirilip alınılır metre işidir bu kadar ipucu yeter sanırım Upvote 0 Downvote
süsleme aracı dedim ince uzunn istenilen boyuta göre kestirilip alınılır metre işidir bu kadar ipucu yeter sanırım