Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mys 2019 #32 Artemis dediki: Kaktüsün bir meyvesi oluyor o mu acaba yaa Genişletmek için tıklayın... Yok canım o da değil Upvote 0 Downvote
Artemis dediki: Kaktüsün bir meyvesi oluyor o mu acaba yaa Genişletmek için tıklayın... Yok canım o da değil
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mys 2019 #33 MeRciMeK dediki: Muşmula? Genişletmek için tıklayın... Onun bir kaç adından biri Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mys 2019 #34 Mercimeğin cevabı doğru aslında o meyveye ait başka bir isim tutmuştum ama yine de cevabı doğru kabul ediyorum Upvote 0 Downvote
Mercimeğin cevabı doğru aslında o meyveye ait başka bir isim tutmuştum ama yine de cevabı doğru kabul ediyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mys 2019 #36 MeRciMeK dediki: Onu hatırlayamadığım için muşmula dedim Genişletmek için tıklayın... Beşbıyık ,döngel,ezgil töngel gibi isimlere sahip Aslında Alanya bölgesinde Yeni Dünyaya Muşmula diyorlar Benim ise Muşmula olarak bildiğim meyve Beşbıyık yani döngel Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Onu hatırlayamadığım için muşmula dedim Genişletmek için tıklayın... Beşbıyık ,döngel,ezgil töngel gibi isimlere sahip Aslında Alanya bölgesinde Yeni Dünyaya Muşmula diyorlar Benim ise Muşmula olarak bildiğim meyve Beşbıyık yani döngel
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Mys 2019 #37 Yeni dünya benim diğer bildiğim , diğerlerini bende şimdi öğrendim sayende Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mys 2019 #38 MeRciMeK dediki: Yeni dünya benim diğer bildiğim , diğerlerini bende şimdi öğrendim sayende Genişletmek için tıklayın... O zaman ikinci cevabı beklemeliymişim ben çünkü beşbıyık olan muşmulayı tutmuştum olan oldu napalım Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Yeni dünya benim diğer bildiğim , diğerlerini bende şimdi öğrendim sayende Genişletmek için tıklayın... O zaman ikinci cevabı beklemeliymişim ben çünkü beşbıyık olan muşmulayı tutmuştum olan oldu napalım
Artemis Özel Üye Özel üye 13 Mys 2019 #39 Ahahha yaa yanlış oyuna yazmışım hünnap diye o buraya olacaktı ? Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mys 2019 #40 Artemis dediki: Ahahha yaa yanlış oyuna yazmışım hünnap diye o buraya olacaktı ? Genişletmek için tıklayın... Farkettim ablam biriniz tutun artık Upvote 0 Downvote
Artemis dediki: Ahahha yaa yanlış oyuna yazmışım hünnap diye o buraya olacaktı ? Genişletmek için tıklayın... Farkettim ablam biriniz tutun artık