Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Hzr 2012 #1 Aklımdan tuttuğum kelimeyi bilene 5.000 ödeyecem Sorularınızı sormaya başlayabilirsiniz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2012 #23 Evet sabit bi rengi var ablam hiç farklı renklerde görmedim Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2012 #25 Küçük değil ama çokta büyük bişey de değil Ne bi insan boyu kadar nede ele sığacak bişey Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Hzr 2012 #28 RUZG4R dediki: elektrikle mi çalışıyor Genişletmek için tıklayın... bunu tam bilmiyordum abime sordum evet elektrikle çalışıyormuş Upvote 0 Downvote
RUZG4R dediki: elektrikle mi çalışıyor Genişletmek için tıklayın... bunu tam bilmiyordum abime sordum evet elektrikle çalışıyormuş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2012 #29 hımm elektrikle çalışıyor, tek renk, ne küçük ne büyük,yumşak değil, herkes kullanmıyor ve kullanan ise vazgeçemiyor. Acaba nedir nedir Daha çok beylermi kullanır peki? Upvote 0 Downvote
hımm elektrikle çalışıyor, tek renk, ne küçük ne büyük,yumşak değil, herkes kullanmıyor ve kullanan ise vazgeçemiyor. Acaba nedir nedir Daha çok beylermi kullanır peki?