KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Arl 2012 #1 Haydi bakalim aklimdakini bilin.... bilene 10.000 ...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Arl 2012 #11 cemree dediki: aksesuar mı ihtiyaç mı ? Genişletmek için tıklayın... İhtiyac Upvote 0 Downvote
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Arl 2012 #15 Boyut olarak değişken bir şey mi? veya çok büyük çok küçük diyebilir miyiz? Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Arl 2012 #16 Farkli boyutlari var ama cok kucuk bisi degil... Upvote 0 Downvote
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Arl 2012 #17 Sert birşey mi? ve şekli sabit mi? (Birşeyler kıvılcımlaşıyorda) Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2012 #18 Sert bisey ama sekli sabit degil farkli modelleri mevcut... Upvote 0 Downvote
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Arl 2012 #19 Tamam işte şimdi buldum soba? Elektirikli olur ne bileyim odun sobası olur hiç mi olmadı katalitik sobası olur Upvote 0 Downvote
Tamam işte şimdi buldum soba? Elektirikli olur ne bileyim odun sobası olur hiç mi olmadı katalitik sobası olur
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2012 #20 felsefe_mi dediki: Tamam işte şimdi buldum soba? Elektirikli olur ne bileyim odun sobası olur hiç mi olmadı katalitik sobası olur Genişletmek için tıklayın... Bildiniz hanfendi... Upvote 0 Downvote
felsefe_mi dediki: Tamam işte şimdi buldum soba? Elektirikli olur ne bileyim odun sobası olur hiç mi olmadı katalitik sobası olur Genişletmek için tıklayın... Bildiniz hanfendi...