~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 28 Eyl 2016 #3 Nerde kullaniliyor Renkli mi renksiz mi Boyutlari neler Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #4 KıRMıZı dediki: Neden yapılmış? Genişletmek için tıklayın... Genelde cam ve plastik.. Ahşap, metal ve bakır olanları da var.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: Neden yapılmış? Genişletmek için tıklayın... Genelde cam ve plastik.. Ahşap, metal ve bakır olanları da var..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #5 ~Esinti~ dediki: Nerde kullaniliyor Renkli mi renksiz mi Boyutlari neler Genişletmek için tıklayın... En çok mutfakta ama sınırlı bir kullanim alanı yok diyebilirim. İstediğin yerde kullanabilirsin. Odanda, ofisinde.. Upvote 0 Downvote
~Esinti~ dediki: Nerde kullaniliyor Renkli mi renksiz mi Boyutlari neler Genişletmek için tıklayın... En çok mutfakta ama sınırlı bir kullanim alanı yok diyebilirim. İstediğin yerde kullanabilirsin. Odanda, ofisinde..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #8 dderya dediki: Hemen tahmin etmek istiyorum kaşık olabilir mi Genişletmek için tıklayın... Hayır canım Upvote 0 Downvote
dderya dediki: Hemen tahmin etmek istiyorum kaşık olabilir mi Genişletmek için tıklayın... Hayır canım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #9 KıRMıZı dediki: Bardak veya kupa Genişletmek için tıklayın... Hayır canım değil hemen tahmin olayına girmeseydik Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: Bardak veya kupa Genişletmek için tıklayın... Hayır canım değil hemen tahmin olayına girmeseydik
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Eyl 2016 #10 Hemen tahmini bende sevmiyorum ama aklıma gelince içimde tutmayayım dedim.. Boyutu hakkında bilgi verebilir misin Upvote 0 Downvote
Hemen tahmini bende sevmiyorum ama aklıma gelince içimde tutmayayım dedim.. Boyutu hakkında bilgi verebilir misin