MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #12 KıRMıZı dediki: Hemen tahmini bende sevmiyorum ama aklıma gelince içimde tutmayayım dedim.. Boyutu hakkında bilgi verebilir misin Genişletmek için tıklayın... Aşırı büyükleri yok.. birkaç boyu vardır.. ama taşınabilecek boyuttalar.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: Hemen tahmini bende sevmiyorum ama aklıma gelince içimde tutmayayım dedim.. Boyutu hakkında bilgi verebilir misin Genişletmek için tıklayın... Aşırı büyükleri yok.. birkaç boyu vardır.. ama taşınabilecek boyuttalar..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #13 dderya dediki: İçine bir şeyler koyulabiliyor mu? Genişletmek için tıklayın... Koyabilirsin.. Upvote 0 Downvote
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 28 Eyl 2016 #14 Tabak Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #15 ~Esinti~ dediki: Tabak Genişletmek için tıklayın... Degil Upvote 0 Downvote
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 28 Eyl 2016 #17 Icine en cok ne konulur Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #18 nazenin dediki: Sık kullanılan bişey mi Genişletmek için tıklayın... Kişiye göre değişir diyelim.. İsteğine,alışkanlığına göre.. Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: Sık kullanılan bişey mi Genişletmek için tıklayın... Kişiye göre değişir diyelim.. İsteğine,alışkanlığına göre..
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Eyl 2016 #19 Ne olduğunu hemen ortaya çıkarmayacaksa şunu sorayım: nerede satılır? Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Eyl 2016 #20 ~Esinti~ dediki: Icine en cok ne konulur Genişletmek için tıklayın... Cevaba yönelik bu soru şimdilik beklemeye alıyorum bu soruyu Upvote 0 Downvote
~Esinti~ dediki: Icine en cok ne konulur Genişletmek için tıklayın... Cevaba yönelik bu soru şimdilik beklemeye alıyorum bu soruyu