can yürek Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2020 #4 EceMiss dediki: Ben duruma göre değişir diyorum Genişletmek için tıklayın... duruma ve insan göre degişir yani
EceMiss dediki: Ben duruma göre değişir diyorum Genişletmek için tıklayın... duruma ve insan göre degişir yani
can yürek Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2020 #6 OkYaNuS dediki: Duruma göre değişir diyorum bende ? Genişletmek için tıklayın... iyi bakalim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ksm 2020 #7 Elbet değmez lakin bazen sabrın öyle bir zorlanır ki artık yapacak bir şey yoktur haddini bildirmek gerekir. Duruma göre değişir diyeyim.
Elbet değmez lakin bazen sabrın öyle bir zorlanır ki artık yapacak bir şey yoktur haddini bildirmek gerekir. Duruma göre değişir diyeyim.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ksm 2020 #9 Ben cok sabirliyim kolay kolay kimsenin kalbini kirmamaya calisirim saygi gösteririm egerki sabrimi zorlarlarsa babamda olsa kirarim insan belli bir yere kadar sabir ediyor ...
Ben cok sabirliyim kolay kolay kimsenin kalbini kirmamaya calisirim saygi gösteririm egerki sabrimi zorlarlarsa babamda olsa kirarim insan belli bir yere kadar sabir ediyor ...