can yürek Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2020 #11 nazenin dediki: Ben asla yapamıyorum Genişletmek için tıklayın... evet haklısın
can yürek Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2020 #12 yesim434 dediki: Ben cok sabirliyim kolay kolay kimsenin kalbini kirmamaya calisirim saygi gösteririm egerki sabrimi zorlarlarsa babamda olsa kirarim insan belli bir yere kadar sabir ediyor ... Genişletmek için tıklayın... evet
yesim434 dediki: Ben cok sabirliyim kolay kolay kimsenin kalbini kirmamaya calisirim saygi gösteririm egerki sabrimi zorlarlarsa babamda olsa kirarim insan belli bir yere kadar sabir ediyor ... Genişletmek için tıklayın... evet
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ksm 2020 #13 nazenin dediki: Ben asla yapamıyorum Genişletmek için tıklayın... Hayirr canki sen yapmasan baskasi sana yapar ve hep üzülen sen olursan hakli isen kim ne hak ediyorsa hakkini vericen ha anlamiyorsa oda onnun ....
nazenin dediki: Ben asla yapamıyorum Genişletmek için tıklayın... Hayirr canki sen yapmasan baskasi sana yapar ve hep üzülen sen olursan hakli isen kim ne hak ediyorsa hakkini vericen ha anlamiyorsa oda onnun ....
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Arl 2020 #14 yesim434 dediki: Hayirr canki sen yapmasan baskasi sana yapar ve hep üzülen sen olursan hakli isen kim ne hak ediyorsa hakkini vericen ha anlamiyorsa oda onnun .... Genişletmek için tıklayın... Oy abla yok yok hakkımı yedirmem kimseye
yesim434 dediki: Hayirr canki sen yapmasan baskasi sana yapar ve hep üzülen sen olursan hakli isen kim ne hak ediyorsa hakkini vericen ha anlamiyorsa oda onnun .... Genişletmek için tıklayın... Oy abla yok yok hakkımı yedirmem kimseye