uffff cnm sndmi gldn yaa demeyin

hoşgeldin abrek kızı sıkıştırma o açacağı zamanı bilir.. :P

sana baskı yapmıyorlar tabi. söz nişan yapalım yoksa suriyeden 600 liralık kız alıcam bak diye

her sofra başında her düğün derken organizasyonda ve çok çeşitli atraksiyonda dahi beni ''senin düğün ne zaman'' diyerek sıkıştıran bir eş dost akraba tanıdık çevrem var.

sana baskı yapmıyorlar tabi. söz nişan yapalım yoksa suriyeden 600 liralık kız alıcam bak diye

her sofra başında her düğün derken organizasyonda ve çok çeşitli atraksiyonda dahi beni ''senin düğün ne zaman'' diyerek sıkıştıran bir eş dost akraba tanıdık çevrem var.
Kanki napıyosun ya evlenip başını yakma :D

haha her gencin başı bununla yenir ki ortaya uygun yatıştırıcı bi cevabın olcak elinde her sorana birini uydurucaksın.. :D
en basiti deki sigortalı bi işim olmadan olmaz.. :D

sana göre aşk laftan ibaret olabilir ama bana göre tamamen çokomel hoşgeldinissss :D

kıymetlimisssssss nasılsın adamist gardaş...

haha her gencin başı bununla yenir ki ortaya uygun yatıştırıcı bi cevabın olcak elinde her sorana birini uydurucaksın.. :D
en basiti deki sigortalı bi işim olmadan olmaz.. :D

belki bende istiyorum baskıları arkama alıp bi an önce olsun diye...

hiç benim yanımda olma zaten :( ne var ki bi kerede beni desteklesen ?!

Geri