UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 16 Tem 2011 #1 merhaba arkadaşlar ben Zeynep.foruma HaylaZ MeLeK ve abisi tarafından davet edildim.Bana da yer açın
BeReNN Alyam? Özel üye 16 Tem 2011 #2 hoşgeldin zeynep tabikide sanada kocaman bir açıyoruz keyifli vakit geçirmen dileğiyle
HayLaZ MeLeK Aktif 16 Tem 2011 #3 Kızım bu nasıl yazı yaaa Hoşgeldin balım foruma gelişim bereket getirdi valla arkamdan 3 kişi daha geldi
Kızım bu nasıl yazı yaaa Hoşgeldin balım foruma gelişim bereket getirdi valla arkamdan 3 kişi daha geldi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Tem 2011 #4 Hoşgeldin Zeynep Keyifli forumlar dilerim sana Adaşız bu arada bende adaşımı bekliyordum gözüm yollarda kaldı
Hoşgeldin Zeynep Keyifli forumlar dilerim sana Adaşız bu arada bende adaşımı bekliyordum gözüm yollarda kaldı
HayLaZ MeLeK Aktif 16 Tem 2011 #5 Ya nedense fadime diyesim geldi zeynep sana balım adını fadime olarak değiştiriyorum
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 16 Tem 2011 #6 UmuT ÇiÇeĞİ hoş geldin. Space tuşuna bir bak istersen ,çalışmıyor sanırım.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 16 Tem 2011 #8 hoşgeldin umut çiçeği iyi forumlar
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Tem 2011 #10 hosgeldin ne güzel bir nick bu böyle umut çicegi umutlarin hep var olsun.