jeriko Özel Üye Özel üye 16 Tem 2011 #21 HayLaZ MeLeK dediki: Amacım argo kelime kullanmak değildi.Argo olarak nitelendirilen kelimeyi düzelttim.konuyu dağıtmadan devam edelim lütfen tekrar hoşgeldin canım Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hassasiyetin için.O zaman bu konu kapanmıştır.
HayLaZ MeLeK dediki: Amacım argo kelime kullanmak değildi.Argo olarak nitelendirilen kelimeyi düzelttim.konuyu dağıtmadan devam edelim lütfen tekrar hoşgeldin canım Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hassasiyetin için.O zaman bu konu kapanmıştır.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Tem 2011 #22 UmuT ÇiÇeĞİ dediki: hoşbulduk canım artık adaş değiliz galiba haylaza baksana Genişletmek için tıklayın... Yok yok adaşız
UmuT ÇiÇeĞİ dediki: hoşbulduk canım artık adaş değiliz galiba haylaza baksana Genişletmek için tıklayın... Yok yok adaşız
HayLaZ MeLeK Aktif 16 Tem 2011 #23 ZeyNoO dediki: Yok yok adaşız Genişletmek için tıklayın... O kadar emin olma zeynep
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Tem 2011 #26 HayLaZ MeLeK dediki: O kadar emin olma zeynep Genişletmek için tıklayın... niye ki
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 16 Tem 2011 #27 KıRMıZı dediki: Hoşgeldin zeynep..İyi forumlar.. Genişletmek için tıklayın... hoş buldum sağolun sizede... Suskun dediki: Hoşgeldin ,iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum teşekkürler...
KıRMıZı dediki: Hoşgeldin zeynep..İyi forumlar.. Genişletmek için tıklayın... hoş buldum sağolun sizede... Suskun dediki: Hoşgeldin ,iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum teşekkürler...
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 16 Tem 2011 #28 ZeyNoO dediki: niye ki Genişletmek için tıklayın... o ne derse o oluyoda ondan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Tem 2011 #29 UmuT ÇiÇeĞİ dediki: o ne derse o oluyoda ondan Genişletmek için tıklayın... O zaman bende arkadaşından izin alırım Umut çiçeği adaşım olabilir mi
UmuT ÇiÇeĞİ dediki: o ne derse o oluyoda ondan Genişletmek için tıklayın... O zaman bende arkadaşından izin alırım Umut çiçeği adaşım olabilir mi