abinserkan Katılımcı 25 Tem 2014 #512 Sevmek her zaman yaklaşmak değildir,bazen uzaktan seversin, çok uzaktan...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Eyl 2014 #513 Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgara gelgite yada denize aldırmıyorum; Artık zamana yada kadere isyan etmiyorum.Bana ait olan bana gelecek çünkü ..” ...Shakespeare....
Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgara gelgite yada denize aldırmıyorum; Artık zamana yada kadere isyan etmiyorum.Bana ait olan bana gelecek çünkü ..” ...Shakespeare....
buhurdan Özel Üye Özel üye 5 Eyl 2014 #514 'Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz.' -Süleyman Demirel-
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Ekm 2014 #515 ''Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece Korkma; her şey yolunda demektir...'' Nikos Kazancakis
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Ock 2015 #516 Hayatın kuralı bu. Ya yanlış zamanlarda doğru insanı karşına çıkarır, ya da yanlış insanla zamanını harcatır. Seneca
Hayatın kuralı bu. Ya yanlış zamanlarda doğru insanı karşına çıkarır, ya da yanlış insanla zamanını harcatır. Seneca