KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Ags 2017 #345 Kıskanmıyorum ki.. O can... Herşey ona çok yakışıyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Ags 2017 #348 Derin Mavi dediki: imzasını :/ Genişletmek için tıklayın... İmzamda ne yazıyor Uzun zamandır telden giriyorum bilmiyorum ki Ben kıskanç bi insan değilim kıskanmıyorum
Derin Mavi dediki: imzasını :/ Genişletmek için tıklayın... İmzamda ne yazıyor Uzun zamandır telden giriyorum bilmiyorum ki Ben kıskanç bi insan değilim kıskanmıyorum
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 28 Ags 2017 #350 bivatandaş dediki: kıskanç olmamasını kıskanıyorum Genişletmek için tıklayın... Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın, en güçlü anımdır yalnızlığım.!! Çünkü ben daima Tek başıma CUMHURiYET 'im... yazıyor buraya tapatalktan girilebiliyor mu? Üstekinin profili çok güzel
bivatandaş dediki: kıskanç olmamasını kıskanıyorum Genişletmek için tıklayın... Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın, en güçlü anımdır yalnızlığım.!! Çünkü ben daima Tek başıma CUMHURiYET 'im... yazıyor buraya tapatalktan girilebiliyor mu? Üstekinin profili çok güzel