merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ags 2009 #112 yeşüLL dediki: herhangi bir rahatsızlık vermedisanırım iyi biri Genişletmek için tıklayın... Çünkü beni sapık sanmış
yeşüLL dediki: herhangi bir rahatsızlık vermedisanırım iyi biri Genişletmek için tıklayın... Çünkü beni sapık sanmış
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ags 2009 #114 seviyorum cunku gicikkkkkkkkkk
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 18 Ags 2009 #115 merakettim dediki: Çünkü beni sapık sanmış Genişletmek için tıklayın... ne alakası var ya sapık sandığım birini ne diye sevem seviyorum çünkü bildiklerini paylaşmasını seven cömert bir ablamız
merakettim dediki: Çünkü beni sapık sanmış Genişletmek için tıklayın... ne alakası var ya sapık sandığım birini ne diye sevem seviyorum çünkü bildiklerini paylaşmasını seven cömert bir ablamız
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Ags 2009 #116 Seviyorum çünkü ismini bilmiyor.daha...;P;P;P Yeşüll abla..
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ags 2009 #117 yeşüLL dediki: ne alakası var ya sapık sandığım birini ne diye sevem seviyorum çünkü bildiklerini paylaşmasını seven cömert bir ablamız Genişletmek için tıklayın... Rahatsız etmedi demişsin ya o bakımdan. Ablalar sevilmez mi yaa?
yeşüLL dediki: ne alakası var ya sapık sandığım birini ne diye sevem seviyorum çünkü bildiklerini paylaşmasını seven cömert bir ablamız Genişletmek için tıklayın... Rahatsız etmedi demişsin ya o bakımdan. Ablalar sevilmez mi yaa?
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 18 Ags 2009 #118 fazla meraklı olsa da seviyorum hem niye sevmiyim de mi bunu egeye niyet yazmıştım ama sanada uydu
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ags 2009 #119 Kime niyet kime kısmer. Sonunda itiraf ettin yeşüLL.Bu yüzden