DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Eyl 2013 #251 Cancağızım dediki: olsun üzerine türk kahvesi olsun mu? Genişletmek için tıklayın... Olsun... Yanında bitter çikolata olsun mu ?
Cancağızım dediki: olsun üzerine türk kahvesi olsun mu? Genişletmek için tıklayın... Olsun... Yanında bitter çikolata olsun mu ?
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Eyl 2013 #253 Cancağızım dediki: olsun ardına azçık durak çay istiyelim oluur mu? Genişletmek için tıklayın... Oldu bile... Sohbeti eksik etmeyelim...
Cancağızım dediki: olsun ardına azçık durak çay istiyelim oluur mu? Genişletmek için tıklayın... Oldu bile... Sohbeti eksik etmeyelim...
Jandi_46 yağmur misalii 9 Eyl 2013 #254 o bak onda üstüme yok ben her konuda konuşurum meyveye geçeli mi artıkk
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Eyl 2013 #255 Cancağızım dediki: o bak onda üstüme yok ben her konuda konuşurum meyveye geçeli mi artıkk Genişletmek için tıklayın... Geçtik gitti... Bende öyle...Dinliyorum o halde
Cancağızım dediki: o bak onda üstüme yok ben her konuda konuşurum meyveye geçeli mi artıkk Genişletmek için tıklayın... Geçtik gitti... Bende öyle...Dinliyorum o halde
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Eyl 2013 #259 Dört Yapraklı Yonca dediki: İskender ; Genişletmek için tıklayın... Hım... Enfes... Pizza...