L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Tem 2014 #301 Yemeğe Götürmem Evde Kendim Hazırlarım . Şöyle Bir Güzel Masayı Doldururum Beğendiğini Yer Ablam
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2014 #302 LâL dediki: Yemeğe Götürmem Evde Kendim Hazırlarım . Şöyle Bir Güzel Masayı Doldururum Beğendiğini Yer Ablam Genişletmek için tıklayın... Oyyyyy eminim çok lezzetli olurdu ellerine sağlık canım. Ve tabiki bende evine giderken boş gitmez, börek ve tatlı yapardım.
LâL dediki: Yemeğe Götürmem Evde Kendim Hazırlarım . Şöyle Bir Güzel Masayı Doldururum Beğendiğini Yer Ablam Genişletmek için tıklayın... Oyyyyy eminim çok lezzetli olurdu ellerine sağlık canım. Ve tabiki bende evine giderken boş gitmez, börek ve tatlı yapardım.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Tem 2014 #304 Valla burada tandır var acarım ona şöyle en güzelinden gözlemeleri yanınada yayık ayranı yaparım Birde salata hazırlarım bahçenin ürünlerinden afiyet olsun
Valla burada tandır var acarım ona şöyle en güzelinden gözlemeleri yanınada yayık ayranı yaparım Birde salata hazırlarım bahçenin ürünlerinden afiyet olsun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Tem 2014 #305 Bir an yemeklerin kokusu buram buram geldi burnuma sen söylerken
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Tem 2014 #308 Oyyyy @r0se mm canım nerelerdesin sen özlendin. Roseme ellerimle zeytinyağlıları, börekleri yaparım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 19 Tem 2014 #310 Çokta severim Balık ve bol Amasra salata ıkram ederdim .