BeReNN Alyam? Özel üye 7 Şbt 2012 #781 10 veriyorum deniz seven biri olarak avatarını çok beğeniyorum
Paradoks ... Elif ... Özel üye 7 Şbt 2012 #782 7 =) 1 puanı imzanla uyuşmamasıyla kırıyorum =) alemdar
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Şbt 2012 #783 DiLa ** dediki: 7 =) 1 puanı imzanla uyuşmamasıyla kırıyorum =) alemdar Genişletmek için tıklayın... Canın sağolsun... İmzalar zaten uyuşmaz farklıdır. Ve farklı olmalı. Ama gönüllern bir olsun. Ben yinede on numara vermeye devam edeceğim.
DiLa ** dediki: 7 =) 1 puanı imzanla uyuşmamasıyla kırıyorum =) alemdar Genişletmek için tıklayın... Canın sağolsun... İmzalar zaten uyuşmaz farklıdır. Ve farklı olmalı. Ama gönüllern bir olsun. Ben yinede on numara vermeye devam edeceğim.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Şbt 2012 #785 Yaşasın... On numara yı kopardım. Daha ne olur bana. Hem rakamla 10, hem yazıyla on...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Şbt 2012 #790 7 oda arazı sevdiğimden ben çocuk avatarlarını pek sevmiyorum =)