Üyelerimize Sorduk Bölümü

Açılır bencee sen istersen soruları sormaya başla yanii başarılı olursan devamı gelicek gibi olursa açılır bölüm sonuçta bölümü açtıktan sonra içinin boş kalması çok güzel olmaz dimi :P

Anladığım kadarıyla bölüm değilde konu olarak açılması isteniyor,Özel mesaj yoluna gidilmeside biraz merak biraz gizem katmak için. Konu ''CerezRÖPORTAJ ''bölümüne açılabilir. Burada tek cevap bekleyen soru"kim soruyu soracak ve konuyu kim yönetecek". Asi Melek yapmak isterse yapabilir. Yok yönetimden birinin yapması gerekirse ben yapabilirim.

Yetkililerden herhangi biri bi konu belirlicek.O konu hakkındaki görüsleri özel mesaj yoluyla öğrenecek.
Örnek soru;Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimimiz mi vardır?
Bu soru özel esaj yoluyla o gün icerisinde online olan üyelere sorup görüslerine alıcak.Sonra kimin ne yazdığını konu acarak göstericek.
Farklı güzel bisey bnce (:

Konunun icerğinin nasıl olcağı hakkında burda biraz bilgi verdim.
Cerezröportaj bölümüne değilde,hani onun altında siyasetcilerle,sanatcılarla röportaj diye kategorilere ayrılmıs ya,bu bölümde o kategorilerin altına acılmalı bnce.Tabi bu bnm fikrim.(:
@YoRuMSuZ adminim bn sana özelden yazarım hangi sitede gördüğümü ona göre acarsın :P

Düzenleyen yönetici:
Konunun icerğinin nasıl olcağı hakkında burda biraz bilgi verdim.
Cerezröportaj bölümüne değilde,hani onun altında siyasetcilerle,sanatcılarla röportaj diye kategorilere ayrılmıs ya,bu bölümde o kategorilerin altına acılmalı bnce.Tabi bu bnm fikrim.:) @YoRuMSuZ adminim bn sana özelden yazarım hangi sitede gördüğümü ona göre acarsın :P
]
Konu olarak açılacak olsa zaten isteyen istediği bölüme açabilir, umarım tutulan bir bölüm olur :)

Tamam bakalım konuyu bir inceleyeyim çünkü kafamda bir türlü şekillenmedi format :)

Geri