• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Üyelerimizin Dikkatine !

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Zaman zaman forumda her ne kadar istemesekte olumsuzluklar yaşayan üylerimiz olabiliyor. Üyemiz bu durumda maalesef tepkisini önceki mesajlarını silerek ya da değiştirerek göstermek gibi bir yanlış tutum içine girebiliyor. Gerçi bunu o anki anlık tepki olarak görüyorum. Benzer olayı birkaç kez yaşadık.

Bu yüzden artık eklediğiniz konu/mesaj üzerinde ilk 1 saat içinde değişiklik yapabilirsiniz. Bu süreden sonra eğer değişiklik yapılamaz. Değişiklik mutlaka gerekliyse bölüm mederatörlerimize değişiklik talebi yapabilirsiniz. 1 saat süresini kısa buluyorsanız süreyi değiştirebiliriz. Ancak bu süre limiti mutlaka olacak.

Bir husus daha. Değiştirdiğiniz konu/mesajların altında "xxxx tarafından xx.xx.xxxx tarihinde değiştirilmiştir. Neden: xxxxxx" ibaresi çıkmaktadır. Eğer mesajınızı gönderdikten sonra ilk 5 dk içinde değişiklik yaparsanız bu ibare görünmez. 5 dakikadan sonra değişikliğe dair mesaj görünür. Lütfen konu/mesaj değiştirdiğinizde sebebeni de yazınız.

Not: Bu değişiklikler yönetim kadrosu için geçerli değildir.

Geri