YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Tem 2013 #21 JSK dediki: ismimi değiştirmeye karar verdim ama böylebir şey olmuyor sanırım üyeliğimi iptal ederseniz sevinirim Genişletmek için tıklayın... Üye isminizi değiştirebiliriz isterseniz. Upvote 0 Downvote
JSK dediki: ismimi değiştirmeye karar verdim ama böylebir şey olmuyor sanırım üyeliğimi iptal ederseniz sevinirim Genişletmek için tıklayın... Üye isminizi değiştirebiliriz isterseniz.
J JKS Üyecik 10 Tem 2013 #22 nereden yapabilirim yeni üye olduğum için bilmiyorum pek Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Tem 2013 #23 nihal turan dediki: nereden yapabilirim yeni üye olduğum için bilmiyorum pek Genişletmek için tıklayın... Nick olarak ne kullanmak istediğinizi söyleyin halledeyim hemen. Upvote 0 Downvote
nihal turan dediki: nereden yapabilirim yeni üye olduğum için bilmiyorum pek Genişletmek için tıklayın... Nick olarak ne kullanmak istediğinizi söyleyin halledeyim hemen.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Tem 2013 #26 JKS dediki: çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıklayın... Hosgeldin aramıza, yeni nickin hayirli olsun. Upvote 0 Downvote
JKS dediki: çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıklayın... Hosgeldin aramıza, yeni nickin hayirli olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Tem 2013 #27 JKS dediki: çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıklayın... Rica ederiz @JKS Son düzenleme: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
J JKS Üyecik 10 Tem 2013 #28 Çağlayağmur dediki: Hosgeldin aramıza, yeni nickin hayirli olsun. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk teşekkür ederim Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Hosgeldin aramıza, yeni nickin hayirli olsun. Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk teşekkür ederim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Tem 2013 #29 JKS dediki: hoşbulduk teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldin @JKS, nickinin anlamını sorsam özel mi olur ? Son düzenleme: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
JKS dediki: hoşbulduk teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldin @JKS, nickinin anlamını sorsam özel mi olur ?