Suskun V.I.P V.I.P 22 Ksm 2011 #31 RUZG4R dediki: Evlenmeye karar verdiğimde eş adayımı sana eğitime yollayabilirmiyim=) Genişletmek için tıklayın... Ağaç yaşken eyilir,yaşı küçükse biraz seni uğraştırır ama öğrenir,sevgi herşeyi yaptırır.
RUZG4R dediki: Evlenmeye karar verdiğimde eş adayımı sana eğitime yollayabilirmiyim=) Genişletmek için tıklayın... Ağaç yaşken eyilir,yaşı küçükse biraz seni uğraştırır ama öğrenir,sevgi herşeyi yaptırır.
Suskun V.I.P V.I.P 22 Ksm 2011 #33 ZeyNoO dediki: Zaten benim ellerim narindir elektrik çarpar hem prizi yapmazsa bende ütü yapamam dimi Genişletmek için tıklayın... Birde eşim gibi 2 günde bir kıyafet deyişirse prizde deyişir ütüde
ZeyNoO dediki: Zaten benim ellerim narindir elektrik çarpar hem prizi yapmazsa bende ütü yapamam dimi Genişletmek için tıklayın... Birde eşim gibi 2 günde bir kıyafet deyişirse prizde deyişir ütüde
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2011 #34 Suskun dediki: Birde eşim gibi 2 günde bir kıyafet deyişirse prizde deyişir ütüde Genişletmek için tıklayın... Ben her gün bazen günde iki kez değişiyorum demek ki ütücüye çalışacağım =))
Suskun dediki: Birde eşim gibi 2 günde bir kıyafet deyişirse prizde deyişir ütüde Genişletmek için tıklayın... Ben her gün bazen günde iki kez değişiyorum demek ki ütücüye çalışacağım =))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ksm 2011 #35 Suskun dediki: Birde eşim gibi 2 günde bir kıyafet deyişirse prizde deyişir ütüde Genişletmek için tıklayın... Temizlik iyidir Deterjanı ne çabuk bitiriyorsun diye başımın etini yemedikten sonra 1günde bile değişsin
Suskun dediki: Birde eşim gibi 2 günde bir kıyafet deyişirse prizde deyişir ütüde Genişletmek için tıklayın... Temizlik iyidir Deterjanı ne çabuk bitiriyorsun diye başımın etini yemedikten sonra 1günde bile değişsin
Suskun V.I.P V.I.P 22 Ksm 2011 #36 Ütünün iyisini alırsın bozulmaz Rüzgar,sıkma canını. Zaten çamaşırlarda ter kokusu oluyor sende deterjanı az yumuşatıcıyı bol koy Zeyno. Sorunlar çözüldü
Ütünün iyisini alırsın bozulmaz Rüzgar,sıkma canını. Zaten çamaşırlarda ter kokusu oluyor sende deterjanı az yumuşatıcıyı bol koy Zeyno. Sorunlar çözüldü