KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Arl 2009 #1 Benim bu oyun için ödülüm hep farklı olmuştur.... 5000 1. tahminde bilene 4000 2. tahminde bilene 3000 3. tahminde bilene 250 teselli 4. ve 5. tahminde bilene Uzun bir aradan sonra yine ben..haydi bilin bakalım... soruları alayım...
Benim bu oyun için ödülüm hep farklı olmuştur.... 5000 1. tahminde bilene 4000 2. tahminde bilene 3000 3. tahminde bilene 250 teselli 4. ve 5. tahminde bilene Uzun bir aradan sonra yine ben..haydi bilin bakalım... soruları alayım...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Arl 2009 #23 metre düdük ve cep telofonu değil.. yanında taşımak istersen taşıyabilirsin....Ben taşımam hatta çok nadir kullanırım.. Upvote 0 Downvote
metre düdük ve cep telofonu değil.. yanında taşımak istersen taşıyabilirsin....Ben taşımam hatta çok nadir kullanırım..
Gizemli Cadi Forum Gururu 7 Arl 2009 #26 Ben tekrar hakkımı .....çakmak....olarak kullanıyorum...) Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Arl 2009 #27 çakmak ve sigara değil.. geneli elektriksiz ama teknolijinin gelişmesiyle elektrikli olanlarda var..ama aynı isimle anılmıyorlar sanırım Upvote 0 Downvote
çakmak ve sigara değil.. geneli elektriksiz ama teknolijinin gelişmesiyle elektrikli olanlarda var..ama aynı isimle anılmıyorlar sanırım
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Arl 2009 #28 kartvizit yada ona benzer bişey hani yakaya takılır yada boyuna asılır ya adı neydi hatırlayamıyorum Upvote 0 Downvote