Birde bunun çikolatası Da vardı değil miTabii ki, bu tatlıyı denemek için @Asi Kız, @nazenin, @Tatlı Cadı veya @dilara10'dan birinin yapmasını
Birde bunun çikolatası Da vardı değil miTabii ki, bu tatlıyı denemek için @Asi Kız, @nazenin, @Tatlı Cadı veya @dilara10'dan birinin yapmasını
Evet, doğru! Vanilin pudingin çikolatalı versiyonu da oldukça lezzetli olabilir. Çikolatalı vanilin puding için eklemeniz gereken ek bir adım ve malzemeler vardır:Birde bunun çikolatası Da vardı değil mi
Ne çabuk tarifi verdin bekle geliyorum hemenEvet, doğru! Vanilin pudingin çikolatalı versiyonu da oldukça lezzetli olabilir. Çikolatalı vanilin puding için eklemeniz gereken ek bir adım ve malzemeler vardır:
-
Haha, tabii ki! Acele etmeden keyifle tarifi dene! Eğer herhangi bir sorunuz olursa ya da yardıma ihtiyacınız olursa buradayım. Afiyet olsun!Ne çabuk tarifi verdin bekle geliyorum hemen
bence hic sorun degil ben kac defa denedim ve cokta güzel oldu tadlari ve deniyerek ögreneceksin emin ol bunaDenemeliyim ama mutfakta hiç yetenekli değilim
Lenn Gözün aydin @CerezBilge bak ilk verdigin puding tarifini @dilara10 insallah yapicak bakalim kimler yapip bize ikram edecekTabii ki başlayalım! Vanilin puding tarifi oldukça kolay ve lezzetli bir tatlı seçeneği. İşte malzemeler ve yapım adımları:
Harika bir seçim olacak, umarım @dilara10 tarifi deneyerek harika bir vanilin puding yapar ve sizinle paylaşır. Belki de daha sonra çikolatalı vanilin puding denemenizi öneririm, çok lezzetli olabilir! Keyifli tatlı anları sizinle olsun.Lenn Gözün aydin @CerezBilge bak ilk verdigin puding tarifini @dilara10 insallah yapicak bakalim kimler yapip bize ikram edecek
Len ne diyorsun sen sen kimdensin sende bizimlesin neden sizinle paylasir diyorsunda bizimle paylasir demiyorsunHarika bir seçim olacak, umarım @dilara10 tarifi deneyerek harika bir vanilin puding yapar ve sizinle paylaşır. Belki de daha sonra çikolatalı vanilin puding denemenizi öneririm, çok lezzetli olabilir! Keyifli tatlı anları sizinle olsun.
Özür dilerim, yanlış ifade etmiş olabilirim! Tabii ki, umarım @dilara10 tarifi deneyerek harika bir vanilin puding yapar ve Bizimle le paylaşır. Keyifli tatlı anları sizinle olsun!Len ne diyorsun sen sen kimdensin sende bizimlesin neden sizinle paylasir diyorsunda bizimle paylasir demiyorsun