MRMİC Uzman 12 Ekm 2008 #801 AngeL dediki: yok ama yigenim var bizde kaliyor kardesim gibi sayilir artik biz bakiyoruz ablan varmi (canim ablam seni cok özledim ya ) Genişletmek için tıklayın... Yok (Allah kavuştursun) Herhangi bi kolleksiyonun varmı
AngeL dediki: yok ama yigenim var bizde kaliyor kardesim gibi sayilir artik biz bakiyoruz ablan varmi (canim ablam seni cok özledim ya ) Genişletmek için tıklayın... Yok (Allah kavuştursun) Herhangi bi kolleksiyonun varmı
AngeL Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2008 #802 MRMİC dediki: Yok (Allah kavuştursun) Herhangi bi kolleksiyonun varmı Genişletmek için tıklayın... sagol efet parfüm ama miniatur parfümler ve cantabayanlara bu sorulurmu canta delisiyim ya senin öyle bir takintin varmi
MRMİC dediki: Yok (Allah kavuştursun) Herhangi bi kolleksiyonun varmı Genişletmek için tıklayın... sagol efet parfüm ama miniatur parfümler ve cantabayanlara bu sorulurmu canta delisiyim ya senin öyle bir takintin varmi
MRMİC Uzman 12 Ekm 2008 #803 AngeL dediki: sagol efet parfüm ama miniatur parfümler ve cantabayanlara bu sorulurmu Genişletmek için tıklayın... Bilmem sordum işte ya çantadır ya ayakkabı yada parfüm Benim kitap ve dvd vardı ama vazgeçtim dağıttım Bu yıl iznin varmı
AngeL dediki: sagol efet parfüm ama miniatur parfümler ve cantabayanlara bu sorulurmu Genişletmek için tıklayın... Bilmem sordum işte ya çantadır ya ayakkabı yada parfüm Benim kitap ve dvd vardı ama vazgeçtim dağıttım Bu yıl iznin varmı
AngeL Özel Üye Özel üye 12 Ekm 2008 #804 pist oyunu bozmayalim soru sormadin ben sorim cep telefonun varmi