e-PaCk Forum Gururu 5 Arl 2008 #121 Pek bi keyfimize düşkünüz anlaşılan Hadi kalk şimdi benle alışverişe varsın sormuyorum bile yok musun diye
Pek bi keyfimize düşkünüz anlaşılan Hadi kalk şimdi benle alışverişe varsın sormuyorum bile yok musun diye
MRMİC Uzman 5 Arl 2008 #122 Bi Kahve istedik azar işittik Mecburen varım ozaman Yemek kahve derken tatlısız olmaz alışverişten sonra tatlı yemeye varmısın yokmusun
Bi Kahve istedik azar işittik Mecburen varım ozaman Yemek kahve derken tatlısız olmaz alışverişten sonra tatlı yemeye varmısın yokmusun
e-PaCk Forum Gururu 5 Arl 2008 #123 ben alışverişten geldim hani menemen tatlıyı da sen ısmarlarsan olur ya da ben yapiimmm yersen oya bora dinlemeye var mısın yok musun
ben alışverişten geldim hani menemen tatlıyı da sen ısmarlarsan olur ya da ben yapiimmm yersen oya bora dinlemeye var mısın yok musun
MRMİC Uzman 5 Arl 2008 #124 Menemen hazır yaptım mutfakta tatlıyıda sen yap bi zahmet bakalım nasıl olcak Olur varım dinleriz.. Alışverişe çağırdın ektin bende gitcem alışverişe varmısın yokmusun
Menemen hazır yaptım mutfakta tatlıyıda sen yap bi zahmet bakalım nasıl olcak Olur varım dinleriz.. Alışverişe çağırdın ektin bende gitcem alışverişe varmısın yokmusun
e-PaCk Forum Gururu 5 Arl 2008 #125 beni ekeni ben de ekerim yokum :hıh alttaki başını suya sokup nefesini tutmaya var mısın yok musun bknz:sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmak
beni ekeni ben de ekerim yokum :hıh alttaki başını suya sokup nefesini tutmaya var mısın yok musun bknz:sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmak
haticee Üye 5 Arl 2008 #128 yok biraz önce yedim ben alttaki benımle yazılı notu cıkarmaya varmısın yokmusun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2008 #129 Kopya mı diyosun yani varım Alttaki uykusuzluğa var mısın?