MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Hzr 2010 #331 Bu sıcakta mıııı .. Kahve içesim var yapan olursa eğer Var mısın ?
GöLGe Üstat 15 Hzr 2010 #332 güzel kahve yaparım buyur gel alışverişi Patik ile yapcam zaten güzel bi film izlemeye var mısın ?
Katherine Katılımcı 17 Ekm 2010 #334 İstanbuL ' da oLsaydım neden oLmasın ki Beraber ağLamaya Varmısın ? ..
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 17 Ekm 2010 #335 olabilir... bana derdimi sormadan destek olurmusun .. herşeyi biliyomuş gibi davranıp bana güç veririmisin ?
olabilir... bana derdimi sormadan destek olurmusun .. herşeyi biliyomuş gibi davranıp bana güç veririmisin ?
potito Aktif 18 Ekm 2010 #336 EN AZ SENİN KADAR.. elimden gelen tüm gücümle.. yarın her şeyi unutup mükemmel bir partiye var mısın yok musun?
EN AZ SENİN KADAR.. elimden gelen tüm gücümle.. yarın her şeyi unutup mükemmel bir partiye var mısın yok musun?
GöLGe Üstat 18 Ekm 2010 #337 yokum biliyorsun şamatayı sevmiyorum vazgeçilmezim Türk kahvemi benimle içer misin ;P
potito Aktif 19 Ekm 2010 #338 yokum diyetteyim ve kahve mideme zarar veriyor bir süre ara verdim biliyorsun.. benimle ara öğün olarak yemem gereken iğrenç süt ve müsli yulaf ezmesini paylaşmaya var mısın
yokum diyetteyim ve kahve mideme zarar veriyor bir süre ara verdim biliyorsun.. benimle ara öğün olarak yemem gereken iğrenç süt ve müsli yulaf ezmesini paylaşmaya var mısın
patik Özel Üye Özel üye 1 Ksm 2010 #339 Hatır için yenir galiba, hadi varım. Yarın ütü yapacağım, var mısın bana yardıma gelmeye
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ksm 2010 #340 Ütü sözcüğü bile beni 10 metre uzağa kaçırır Canım öyle kahve istedi ki ama kalkıp almaya üşeniyorum. Hazırlayıp getirmeye aslanlar gibi var mısın yok musun ?
Ütü sözcüğü bile beni 10 metre uzağa kaçırır Canım öyle kahve istedi ki ama kalkıp almaya üşeniyorum. Hazırlayıp getirmeye aslanlar gibi var mısın yok musun ?