yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Mys 2012 #401 RUZG4R dediki: varım buz pateninden sonra hastanede yatmaya Genişletmek için tıklayın... refakatçi olarak evet uzay mekiğine binmek ?
RUZG4R dediki: varım buz pateninden sonra hastanede yatmaya Genişletmek için tıklayın... refakatçi olarak evet uzay mekiğine binmek ?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Mys 2012 #402 Bu bünye kaldırmaz asansörden sonra uzay mekiğinı =) mum ışığında pes oynayak mı ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Hzr 2012 #403 pes oynamaya varım ama mum ışığı bizi bozar yegen bir kahve içelim 40 yıl hatırı olsun ..olur mu =)
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Hzr 2012 #405 sitem* dediki: mum ışığı felan neler oluyor beylerr Genişletmek için tıklayın... yegen beni beklemiyordu kahve içelim mi dedim hiç oralı olmuyor bak ..yokmusun
sitem* dediki: mum ışığı felan neler oluyor beylerr Genişletmek için tıklayın... yegen beni beklemiyordu kahve içelim mi dedim hiç oralı olmuyor bak ..yokmusun
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Hzr 2012 #406 RUZG4R dediki: yegen beni beklemiyordu kahve içelim mi dedim hiç oralı olmuyor bak ..yokmusun Genişletmek için tıklayın... hayal kırklığına uğrattın tabi şoku atlatamamıştır henüz.. varım tabi olmazmı yanında çikolata peki..
RUZG4R dediki: yegen beni beklemiyordu kahve içelim mi dedim hiç oralı olmuyor bak ..yokmusun Genişletmek için tıklayın... hayal kırklığına uğrattın tabi şoku atlatamamıştır henüz.. varım tabi olmazmı yanında çikolata peki..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Hzr 2012 #407 hayatta ağzıma sürmem benim payımı da sen ye =)) sarma yemeye tabi ben saran olursa
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Hzr 2012 #408 RUZG4R dediki: hayatta ağzıma sürmem benim payımı da sen ye =)) sarma yemeye tabi ben saran olursa Genişletmek için tıklayın... yemiceğini biliyordum o yüzden teklif ettim zaten hepsi benim yokum arkadaş bu saatte sarma felan yapamam dondurma
RUZG4R dediki: hayatta ağzıma sürmem benim payımı da sen ye =)) sarma yemeye tabi ben saran olursa Genişletmek için tıklayın... yemiceğini biliyordum o yüzden teklif ettim zaten hepsi benim yokum arkadaş bu saatte sarma felan yapamam dondurma
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Hzr 2012 #409 sitem* dediki: yemiceğini biliyordum o yüzden teklif ettim zaten hepsi benim yokum arkadaş bu saatte sarma felan yapamam dondurma Genişletmek için tıklayın... oo uyanıklık yapıyorsun yemem yokum ..=PP peynirli börek
sitem* dediki: yemiceğini biliyordum o yüzden teklif ettim zaten hepsi benim yokum arkadaş bu saatte sarma felan yapamam dondurma Genişletmek için tıklayın... oo uyanıklık yapıyorsun yemem yokum ..=PP peynirli börek