İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 10 Hzr 2012 #471 ben zaten egedeyim kop gel yer seç gidelimm ( egede olup açılış yapamayan bir zavallıyım ben ) o günün akşamınada hazırlanıp dışarı çıksak eğlensek iyice , varmsın ?
ben zaten egedeyim kop gel yer seç gidelimm ( egede olup açılış yapamayan bir zavallıyım ben ) o günün akşamınada hazırlanıp dışarı çıksak eğlensek iyice , varmsın ?
AngeL Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2012 #472 Varim tabe yaaa yaz aksamlarini gecelerini cok ozledim sen tam benim kafa dengimsin Geliyorum bodruma gidelim beraber varmisin
Varim tabe yaaa yaz aksamlarini gecelerini cok ozledim sen tam benim kafa dengimsin Geliyorum bodruma gidelim beraber varmisin
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 10 Hzr 2012 #473 tabiside olurrr ben bir kaç arkadaşımıda çağırsam kafa dengi iyice eğlensek varmısın ?
AngeL Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2012 #474 Tabikde varim Gece eglenib oglen uyanib kumsalde gunesin ve denizin sesini dinlib uyumaya devam varmisin
Tabikde varim Gece eglenib oglen uyanib kumsalde gunesin ve denizin sesini dinlib uyumaya devam varmisin
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 10 Hzr 2012 #475 yaa ağlayabilirimmm biri beni denize götürsünnnn işten kovulmak istiyorum bana yardım edermisin ?
AngeL Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2012 #477 Ilkim varim bende isten kovulmak istiyorum ayi kafadaniz Herseyiiii unutub yeni bir sayfa acmaya yarmisin hayatinda....
Ilkim varim bende isten kovulmak istiyorum ayi kafadaniz Herseyiiii unutub yeni bir sayfa acmaya yarmisin hayatinda....
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 10 Hzr 2012 #478 @blackland08 gideriz ama gidebilmem için kovulmam şart @AngeL hayırr hiçbirşeyi unutmak istemiyorum ben Kordon boyunda bi kahve içsek varmısın ? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@blackland08 gideriz ama gidebilmem için kovulmam şart @AngeL hayırr hiçbirşeyi unutmak istemiyorum ben Kordon boyunda bi kahve içsek varmısın ?
AngeL Özel Üye Özel üye 10 Hzr 2012 #479 Varim Sonrrasinda marinaya gidib bir yachta binib uzaklasmaya acilmaya