yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Hzr 2022 #591 Varım benimle akşam yürüyüşüne varmısım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Hzr 2022 #593 Varim Benimle pazara gitmeye varmisin
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Hzr 2022 #594 Şimdiiii senle pazara söyle gelirim 1 bütün poşetleri sen taşıyacaksın 2 bütün masraflar senden 3 bana bol bol meyve alıcaksın Kabul edersen gelirim baba benimle çay içip çekirdek çitleyeme var mısın
Şimdiiii senle pazara söyle gelirim 1 bütün poşetleri sen taşıyacaksın 2 bütün masraflar senden 3 bana bol bol meyve alıcaksın Kabul edersen gelirim baba benimle çay içip çekirdek çitleyeme var mısın
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Hzr 2022 #595 Bayılırım ya hayır demem Benimle ev işi yapmaya var mısın yok musun?
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Hzr 2022 #596 Yokum ben daha dün kırkladım evi sana kolay gelsin .) Benimle birlikte krazedansa binmeye varmısın yokmusun
Yokum ben daha dün kırkladım evi sana kolay gelsin .) Benimle birlikte krazedansa binmeye varmısın yokmusun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Hzr 2022 #597 Omeyki bilemedim. benimle birlikte bahcede güllerın arasında oturmaya varmısın
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Hzr 2022 #598 yesim434 dediki: Omeyki bilemedim. benimle birlikte bahcede güllerın arasında oturmaya varmısın Genişletmek için tıklayın... Tabi ki varım cicek sevgim sorgulanamaz benimle kahve içmeye varmısın
yesim434 dediki: Omeyki bilemedim. benimle birlikte bahcede güllerın arasında oturmaya varmısın Genişletmek için tıklayın... Tabi ki varım cicek sevgim sorgulanamaz benimle kahve içmeye varmısın