• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

vee beni nasıl bilirsiniz...

oyy canım benim sana ne desem bilemiyorum
ama bu formdan şanslı olanlardanım
seni bu kadar yakından tanıyıp sıkı dost olmak her üyeye nasip olmazzz:D
veeee
çook seviyorum kız seni =DD

Hayata baktığın pencereyi, neşeni çok sevdim :) Dost canlısı, yüreği güzel biri olduğunu düşünüyorum :)

valla simdi düsüncelerimi yazsam ne bilem uygun degil burasi :D ama ucundan yazayim :P
gicik mi gicik, uyuz mu uyuz, merakli mi merakli, sevindirik mi sevindirik, deli mi deli, geveze mi geveze, gece kusumu gece kusu, sivri dilli mi sivri dilli. :P
su bi gercek ki kanka one gittikten sonra beni burada oyalayipta az biraz makara yapabilidigim insanlardan biri :P onunla ileride konulari mundar etmek istiyorum :P var misin ? :D :P

valla simdi düsüncelerimi yazsam ne bilem uygun degil burasi :D ama ucundan yazayim :P
gicik mi gicik, uyuz mu uyuz, merakli mi merakli, sevindirik mi sevindirik, deli mi deli, geveze mi geveze, gece kusumu gece kusu, sivri dilli mi sivri dilli. :P
su bi gercek ki kanka one gittikten sonra beni burada oyalayipta az biraz makara yapabilidigim insanlardan biri :P onunla ileride konulari mundar etmek istiyorum :P var misin ? :D :P

bak seenn oyalayan.. :HIH
sağol kuzuuumm yorumların için .. bu sözlerin altında yatan gerçek sendeki beni biliyorum.. :D
yoksa bu yorgunlukla çok pis laf yarıştırırdım vala.. :D sevdim seni bir kere napalım katlanıcaz.. :D
hep diyorum ya ne zaman hangi konuyu istersen ordayım.. :D

bak seenn oyalayan.. :HIH
sağol kuzuuumm yorumların için .. bu sözlerin altında yatan gerçek sendeki beni biliyorum.. :D
yoksa bu yorgunlukla çok pis laf yarıştırırdım vala.. :D sevdim seni bir kere napalım katlanıcaz.. :D
hep diyorum ya ne zaman hangi konuyu istersen ordayım.. :D

@YoRuMSuZ adminciim resmen forumu dagitak dedi. ben onu denediydimdi sadece :D
daha iyi bir forum icin hizmetinizdeyim! :D

Düzenleyen yönetici:
@YoRuMSuZ adminciim resmen forumu dagitak dedi. ben onu denediydimdi sadece :D
daha iyi bir forum icin hizmetinizdeyim! :D

daha neler görcez yaa.. :P
bunu bekliyodum .. o yüzden cümlemi kolaylıkla toparlayabilecek tarzda kurdum.. :D
toparlıyorum..
hep diyorum ya ne zaman hangi konuyu istersen paylaşım için ordayım.. maksat sana istediğin hizmeti sunmak.. :D

daha neler görcez yaa.. :P
bunu bekliyodum .. o yüzden cümlemi kolaylıkla toparlayabilecek tarzda kurdum.. :D
toparlıyorum..
hep diyorum ya ne zaman hangi konuyu istersen paylaşım için ordayım.. maksat sana istediğin hizmeti sunmak.. :D

ahahah:D kivir kivir nereye kadar :D forum halki arkamda :D
´dir insallah:D

Geri